Unieke Zaken - Apollo 11 (vanaf 8 jaar)

Nationaal Theaterweekend 2020 Genre: Jeugd & Familie

Het Zaantheater doet voor het vijfde jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend viert Nederland het theater met vele verrassende voorstellingen en gratis activiteiten. Samen met nog ongeveer 70 theaters laten we zien hoe mooi, magische, spannend het theater is! 

In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens op de maan stond. Ter ere van dit jubileum komt Unieke Zaken met de voorstelling “APOLLO 11“. Een voorstelling over de grootste en gevaarlijkste missie uit de geschiedenis van de mensheid, die begint met een inspirerende toespraak van Meneer de President en eindigt met de veilige landing in de Stille Oceaan.  Drie spelers en drie musici brengen dit immense avontuur tot leven in een theatrale mix van spel, dans, muziek, standup comedy, poppenspel en animatietheater.

Voorstelling voor € 5*
De kaarten voor de voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Voor de voorstellingen betaalt u dit weekend een speciale theaterweekendprijs van € 10* per kaart, voor de voorstelling op zondagmiddag in de Forbozaal slechts € 5*. Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. 

Kijk hier voor alle voorstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over het Nationaal Theaterweekend.

*Exclusief pauzedrankje en garderobe.


Extra info

Nationaal Theaterweekend
Kaarten exclusief pauzedrankje en garderobe