Top 2000 Live

CRAZY! Genre: Muziek

Deze voorstelling is al geweest.

Wat is er leuker dan op Tweede Kerstdag met vrienden en familie live te genieten van de Top 2000? De Top 2000 Live Band zorgt voor een te gek muzikaal feest dat je het ultieme Top 2000 gevoel laat beleven. 

Een nieuwe setlijst, die uit zijn voegen barst van herkenbare songs, laat je het ultieme Top 2000 gevoel live beleven. Opnieuw is een heerlijke selectie gemaakt uit de grootste rock – pop-, soul- en nederbeathits, waarbij geen enkel nummer deze inmiddels befaamde Top 2000 Live Band te gek is.

Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten. Let’s go CRAZY!

De trouwe fans gaan verheugd zijn dat ‘Mister Top 2000’ William Kersten terug is van weggeweest en opnieuw de leadvocals voor zijn rekening neemt, samen met Tjindjara. Deze Voice of Holland finaliste was dé verrassing van het vorige seizoen. Zij worden o.a. vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot.

In de foyer creëren we ons eigen Top 2000 Grand Café waar je na afloop van het concert lekker kunt eten. Dit wordt je meest relaxte Kerst ooit!


Extra info

Wethouder Songül Mutluer en directeur van het Zaantheater Angelique Finkers ontvangen op Tweede Kerstdag alleengaanden die graag naar het theater gaan maar er tegenop zien om alleen op stap te gaan tijdens de speciale 'Songül’s Samen Uit Salon'. Klik hier voor meer informatie.

Kerstvoorstelling