Ton Kas

Best of (Reprise) Genre: Cabaret

“Het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders en impotente huisvaders wordt uit de kast getrokken. Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering. En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!” aldus Ton Kas zelf.

Het Parool over zijn vorige show KAKMAKER: “Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.”


Ton Kas 
Ton Kas is o.a. bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn.  
In 2014 won hij de Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film ‘Jongens’. Ook won hij drie maal de VSCD Mimeprijs.Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 15 december 2021 naar 14 december 2022. Ton Kas komt dan terug naar het Zaantheater met zijn show 'Best of'. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*