Titanic de Musical

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers e.v.a. Genre: Musical

25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt deze musicalhit terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Een indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

De pers over Titanic
''..Adembenemend..''- Volksrant ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

''..Fantastische cast..'''- AD

 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  - theaterparadijs.nl

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Cast

René van Kooten - Thomas Andrews
Richard Spijkers - Kapitein E.J. Smith
Marijn Brouwers - Bruce Ismay
Wieneke Remmers - Alice Beane
Han Oldigs - Isaac Straus
Mariska van Kolck - Ida Straus
Dennis Willekens - Henry Etches
Jordy van Loon - Frederick Fleet

Script: Peter Stone
Muziek: Maury Yeston
Regie: Paul van Ewijk
Vertaling: Daniël Cohen