Tineke Schouten (reprise)

Highlights Genre: Cabaret

In deze topvoorstelling maakt Tineke een reis langs de hoogtepunten uit haar schatkist. Hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ én nieuwe liedjes en sketches passeren de revue. Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit! Vorig seizoen helemaal uitverkocht, dus natuurlijk komt ze terug!

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches en tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde. 

Nadat ze in seizoen 17/18 een persoonlijke show had neergezet, maakte Tineke in seizoen 18/19 een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten.

Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit!

Klik hier voor een welkom boodschap van Andrea Riool (typetje van Tineke uit de voorstelling). 

Klik hier voor een welkom boodschap van Tineke Schouten

Klik hier voor Tineke bij de AD Ochtendshow to Go


Extra info

Uit met vriendinnen