Timtim (vanaf 2 jaar) - Peuterfestival Het Kabouterbos

Simone de Jong Producties Genre: Jeugd & Familie

Twee timmermannen. Ze bouwen veel. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. 

Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Dan slaat de vermoeidheid toe en raken ze elkaar kwijt. Droom en werkelijkheid lopen steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim. Een stoere beeldende voorstelling vol humor en timmerenergie, gemaakt door Simone de Jong. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Peuterfestival Het Kabouterbos
Deze voorstelling is onderdeel van het peuterfestival 'Het Kabouterbos'. Wie een toegangskaartje heeft voor de voorstelling, kan voor of na de voorstelling naar hartenlust spelen in het Kabouterbos in de foyer. Peuters kunnen helpen met belangrijke kaboutertaken als hout sprokkelen, blaadjes verzamelen, boeketjes maken en het grind aanharken. Maar ze leren ook andere klusjes die kabouters graag doen,
zoals de was ophangen, soep koken en het stoepje vegen. Geniet van een fantastische middag met de jongste theaterbezoekertjes!

Lees hier meer over het Peuterfestival Het Kabouterbos.

Voorstellingen tijdens het Peuterfestival
Tijdens deze middag kunt u tevens een andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstelling kunt u apart boeken via onderstaande link.

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater