ComedyNight 2022

Nationaal Theaterweekend Genre: Cabaret

Op zaterdagavond kun je tijdens het Nationaal Theaterweekend een avond komen lachen met ComedyNight. Laat je verrassen door de cabaretiers die deze avond zullen vullen en je met een grote lach de zaal uit laten lopen. De cabaretiers zijn: Kim Schuddeboom, Musa, MC Thijs Kemperink en nog een mystery guest.

Kim Schuddeboom is lid van comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. Kim staat op het podium alsof ze een drankje met je zit te drinken: volledig in het moment en altijd interactie met het publiek. Als het aan Kim ligt zegt iedereen wat hij denkt en bestaan er geen ongeschreven regels. Hoe ongemakkelijker ze zich voelt hoe scherper haar comedy.

Musa brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. 

Thijs Kemperink is een bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Het afbranden van de medemens laat hij met liefde aan een ander over. Hij houdt zichzelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen. Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want volgens Thijs is lachen simpelweg heel gezond!

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend 2022. Tijdens dit weekend kun je deze voorstelling voor slechts €10,- komen kijken in het Zaantheater. Er zijn ook nog andere voorstellingen die variëren van dans, comedy, muziek en voorstellingen speciaal voor de jeugd. Dit wil je niet missen!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------