Theater Utrecht & DOX

Quake Genre: Dans & Beeldend Theater

Quake is een energieke, ontwapenende en muzikale (dans)voorstelling van een groep aanstormende multitalenten over hoe het verleden in ons doorleeft.

Net als een aardbeving duizenden kilometers verderop hier een vloedgolf kan veroorzaken, zijn wij producten van onze geschiedenis. Quake wordt gemaakt door acht hartstochtelijk eerlijke performers die hun persoonlijke ‘quakes’ op verschillende plekken in de tijd en op de aarde hebben liggen en vol zelfbewustzijn hun verhaal doen. Samen met regisseur Casper Vandeputte, choreografen Melvin Fraenk en de Zaanse Cagdas Gülum en muzikant Tom van Wee onderzoeken ze hoe hun verhaal samenhangt met de levensverhalen van de mensen om hen heen. Ook jij wordt aangespoord om (opnieuw) je eigen levensverhaal onder ogen te zien. Zodat we niet vergeten dat we geschiedenis zijn.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------