Robin Hood (vanaf 4 jaar)

Theater Gnaffel Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is helaas geannuleerd en wordt niet meer ingehaald. Bezoekers hebben bericht gehad.

Voor de deur van een klooster ligt Robin Hood, helemaal alleen gelaten. Een bruine beer vindt hem en voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. 

Dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de belastingen verhoogt, zodat hij lekker van een met geitenmelk gevuld zwembad kan genieten. Dat is niet eerlijk!

Samen met zijn vriendinnetje Marian, de dochter van koning Richard, besluit Robin Hood om terug te vechten tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen. Dat zal ‘m leren! Maar Robin Hood, Marian en hun vriendjes gaan nog een stapje verder; ze willen Prins Jan van de troon stoten. Diep in het bos komen ze met een geweldig plan. Zal het hun lukken?

Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Deze komische en originele voorstelling speelt met eerlijkheid en goed en kwaad. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Regie: Job Raaijmakers
Tekst : Mark Haayema
Spel: Markoesa Hamer, Karlijn Koel, Job Raaijmakers

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater 


Extra info