The Timisela Brothers

Hotperdommenou! (reprise) Genre: Theater & Toneel

Henry en Joshua worden uitgenodigd als 'surprise act' op de troostdienst van een overleden fan. Aan het eind van de bijeenkomst vraagt een oudere vrouw of ze met hen mag meerijden.

De roadtrip begint vanaf dat moment en verandert al snel in een achtbaan vol kwetsbaarheid, radicalisering en geloof. Een voorstelling waar herkenbaarheid een grote rol speelt, waar je entertainment krijgt zoals alleen Henry en Joshua het kunnen brengen en waar de lach en de traan aanwezig zijn. Een openhartig programma gebaseerd op waargebeurde ervaringen. Wegens succes nog een keer te zien.

Ze kwamen uit het niets en opeens stonden ze overal in de Nederlandse theaters voor uitverkochte zalen. Dat was eigenlijk niet eens de bedoeling. In die periode veranderde er veel voor de broers Henry en Joshua. Ze werden vader. Verloren plotseling hun moeder. Het publiek wilde ondertussen meer, meer en meer. Vervolgens namen ze rust. Eventjes maar… want ze zijn terug! De keerzijde van het succesverhaal blijkt net zo boeiend

Na het grote succes van hun vorige voorstellingen (Het Geheim van The Brothers Timisela, Enkeltje Toekomst en De Liepde Show) zijn de broers terug in het Zaantheater met hun nieuwste voorstelling Hotperdommenou!.

Met lekkere hapjes:
Voor de voorstelling zal er bij de koffie Pandang cake worden verkocht.
Na de voorstelling  is er een klein buffet waar risolles, pastei, loempia’s en spekkoek verkrijgbaar zijn. 

De Molukse hapjes worden gerealiseerd door Yvonne Kelatow in samenwerking met de Zaanse Molukse gemeenschap.