the TAPE FACE show

Brand. New. Show. Genre: Cabaret

Zijn shows krijgen zoveel vier- en vijfsterrenbeoordelingen van de recensenten, dat de Nieuw-Zeelander Sam Wills geen geld meer hoeft te besteden aan publiciteit. Wat is er zo grappig en subliem aan de voorstellingen van Tape Face? 

Alleen dat uiterlijk al: die ietwat verwilderde, ontheemde blik, zijn geëlektrocuteerde kapsel en… dat stuk zwarte ducttape over zijn mond. De Nieuw-Zeelandse Sam Wills zegt namelijk geen woord. Enkel door middel van mime, zijn motoriek en een ontwapenende fantasie windt hij elke zaal om zijn vinger. Beide kwaliteiten laat hij los op allerlei objecten, die hij real time in elkaar knutselt, om er vervolgens iets totaal onverwachts mee te doen, met of zonder hulp van het publiek. Want net als in zijn eerste show is medewerking van de toeschouwers een essentieel onderdeel van zijn nieuwe voorstelling, net zoals de zorgvuldig geselecteerde muziek en geluidseffecten worden gebruikt om even knappe als ridicule taferelen te creëren.

Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig.

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.