The Stones vs The Beatles

Harry Sacksioni, Syb van der Ploeg e.a. Genre: Muziek

Je was in de jaren ‘60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen. Deze muziekvete wordt opnieuw gevoerd in het theater. In deze battle komt de concurrentiestrijd aan bod: koopt u uw kaart voor het Stones- of Beatlesvak? Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

Tijdens de voorstelling worden ook verhalen van Nederlandse betrokkenen verteld bij de legendarische optredens die zowel The Rolling Stones als The Beatles in ons land gaven. De Stones in het Kurhaus, wat hen mede daardoor wereldwijde roem en het imago van grootste rock ‘n’ roll band ter wereld opleverde, en de Beatles in de Veilinghal te Oostblokker, voorafgegaan door een hectische tocht door de Amsterdamse grachten.

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, 'While my Guitar Gently Weeps'. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie 'Let it Be', en Edward Reekers, Hubert Heeringa, Jeff Zwart, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Stones-Beatles Battle
Bent u voor de Stones? Kies dan kaarten aan de linkerkant van de zaal.
Bent u voor The Beatles? Kies dan kaarten aan de rechterkant van de zaal.