The Christmas Soul Show

The Soul Diva’s (Carolina Dijkhuizen & Laise Sanchez met special guest Jennie Lena) - i.s.m. de Flux Genre: Muziek

Na een jaar stilzitten en soberheid met nauwelijks theater pakken The Soul Diva’s NL (Carolina Dijkhuizen & Laise Sanchez met special guest Jennie Lena) deze winter in 2021 flink uit. Met de geweldige 4-koppige band zingen de dames niet alleen de grootste soul en R&B-hits allertijden van helden als Chaka Khan, Roberta Flack, Bruno Mars, Prince, Michael Jackson, TLC tot Donna Summer, Etta James en Diana Ross.

Maar speciaal voor de donkere dagen voor Kerst en om alle verloren tijd in te halen maken deze powervrouwen van deze show een extra groot feest spektakel met bekende Kersthits. Denk Whitney, Mariah maar ook songs van Nina Simone… van Santa Baby tot Sleigh Ride… het is tenslotte the most wonderful time of the year. Stilzitten is geen optie!

Carolina Dijkhuizen is niet alleen bekend van hoofdrollen in musicals als Aida, The Bodyguard, Dreamgirls en Sister Act, maar ook van TV programma’s als Wie is de Mol, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson. Laise Sanchez kennen we van verschillende TV programma’s en het trio Adlicious. Carolina en Laise waren samen te zien en te horen in R&B Old Skool, de show met John Williams die volle zalen trok in het seizoen van 2019.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Poppodium De Flux.

 

 


Extra info

 *Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*