The Ruggeds

Between us Genre: Dans & Beeldend Theater

Ze dansten in een clip van Justin Bieber, haalden de kwartfinales van de Amerikaanse tv-serie 'World of Dance' en wonnen vele internationale danswedstrijden waaronder het WK breakdance. The Ruggeds gaven in 2017 al een sensationeel visitekaartje af in de theaters tijdens de Adrenaline tour. Nu zijn ze terug in Nederland met hun nieuwste theaterstuk Between Us. In een groots decor komt dans samen met acrobatiek, muziek en b-boying en vertellen ze het verhaal van hun bijzondere vriendschap.

 

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. Iedere familie is uniek en zo ook The Ruggeds. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans nemen The Ruggeds je mee in hun belevingswereld.

Between Us is de tweede grote zaal theatervoorstelling van The Ruggeds. In 2017 tourde de succesvolle theatervoorstelling Adrenaline langs de Nederlandse theaters. Ook speelde The Ruggeds korte stukken uit deze spectaculaire show met veel succes in Londen, New York, Denver, Toronto en San Francisco.

Choreografie: Roy Overdijk
Artistieke leiding: Niek Traa
Muziek: Boi Beige & Y’skid
Decor: Klim van Laarschot
Lichtontwerp: Ido Koppenaal
Performers: Andy 'Duzk' Tjong-Kim-Sang, Jessy 'Jazzy Gypz' Kemper, Niek Traa, Rico 'Zoopreme' Coker, Roy Overdijk, Sjoerd 'Stepper' Poldermans, Tawfiq Amrani, Virgil 'Skychief' Dey