The LSB Experience & Dolf Jansen

The Story of the Troubadour Genre: Muziek

De vijf mannen van The LSB Experience brengen een ode aan de muziek van de Amerikaanse West Coast. Ze nemen ze u mee naar The Troubadour, de beroemdste club van LA. Vanavond hoort u hun mooiste liedjes en vertelt Dolf Jansen het verhaal van de club.

The Troubadour is een van de meest beroemde music clubs van Amerika, West-Hollywood, LA, California. Veel van LSB’s muziekhelden startten hun muzikale carrière in the Troubadour: Jackson Browne, The Eagles, James Taylor, The Byrds, Crosby, Stills & Nash. Joni speelde er, Springsteen, Carole King, Lennon, Neil Young…

In The Story of the Troubadour hoort u de mooiste liedjes van deze helden, en hoort u (van Dolf Jansen bijvoorbeeld) het verhaal van de club, van Doug Weston, flamboyant oprichter en eigenaar van The Troubadour, van wurgcontracten, seks en hier en daar een beetje drugs. Soms. Al jaren speelt LSB Experience deze muziek, nu is het tijd voor de definitieve tribute to The Troubadour. Prachtige liedjes, mooie verhalen en hier en daar een stapel onnodige grappen.

Met wisselende gasten: Dolf Jansen met o.a. Marcel Luntungan, Hans Sligter, Sjoerd van den Broek, Rob Hendriks en Peter Deiman.