The Bootleg Sixties

Overtures Genre: Muziek

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: “This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world”. Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook dankzij de prachtige historische beelden waant u zich terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

“The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.” – De Stentor ****

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • De Stentor “The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.”
  • Tubantia “Bezielde muzikanten die feilloos de muziek van The Beatles en tijdgenoten tot leven brengen.”
  • De Gooi- en Eemlander “Sixties extravaganza.”