The African Mamas

Graceland the Concert Genre: Show

*De voorstelling 'Christmas Under African Skies' van The African Mamas op 26 december 2021 is omgezet naar deze nieuwe voorstelling 'Graceland the Concert' op 8 februari 2023. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Na het overweldigende succes in 2018 komen The African Mamas in terug naar het Zaantheater met de fantastische show 'Graceland the Concert'. In Graceland the Concert laten The African Mamas het publiek het concert, waar Paul Simon de aanstichter en de dirigent van was, herbeleven. Met hun prachtige stemmen, diepe emoties en ontembare vitaliteit creëren The African Mamas meer dan een prachtige show. Het wordt een onvergetelijke muzikale belevenis.

Het begon begin jaren 80 toen Paul Simon toevallig een cassettebandje in handen kreeg van ‘Gumboots’. De stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon herinnerde hem aan de opwindende beginjaren van de rock ’n roll. Niet lang daarna vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken, met het fantastische album ‘Graceland’ als het ultieme eindresultaat.