Tg. Winterberg

De Grote Waarom Show - Première (vanaf 4 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Waarom zitten niet alle antwoorden al in ons hoofd? Waarom willen we dit eigenlijk weten? Waarom zijn we wie we zijn? Waarom zien we eruit zoals jij ons ziet? Waarom leef ik op de aarde? Waarom…? De Grote Waarom Show is een vrolijke, beeldende voorstelling voor iedere nieuwsgierigaard die vindt dat 'daarom' geen reden is. 

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord huist gelijk weer de volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In De Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg op zoek naar antwoorden op alle waaroms. Althans, die in 50 minuten gesteld kunnen worden. Waarom 50 minuten? Zolang duurt de show. Waarom een ‘show’? Omdat dat zo lekker klinkt.

Op eigenwijze wijze nemen de spelers en de poppen, de grootste waarom-stellers mee op reis naar het koninkrijk der vraagtekens. En gaan ze op zoek naar de antwoorden. De Grote Waarom Show is een vrolijke, beeldende voorstelling voor iedere nieuwsgierigaard die vindt dat 'daarom' geen reden is.

Tekst: Mark Haayema
De man met alle antwoorden: Jan Paul Schutten
Spel: Marlyn Coetsier en Mark Haayema

Deze voorstelling speelt om 13.30 en 16.00 uur.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

De voorstelling vindt plaats op het podium van de Albert Heijnzaal.