Tg Koek en Ui

Van Mij! (4+) Genre: Jeugd & Familie

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen… daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer… 

Van Mij is een humoristische voorstelling vol energie en fantasie over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim. Gespeeld door Lotte Middendorp en de Zaanse Janiek Vreeken.

Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door Lotte Middendorp, theatermaakster en actrice. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui. Samen met Janiek Vreeken speelt ze de voorstelling Van Mij!, een voorstelling over delen en vriendschap. Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.

Kinderboekenweekfeest
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van het theater geopend en valt er van alles te beleven: workshops, knutselen, voorgelezen en geschminkt worden, theatrale verrassingen, optredens van kinderboekenschrijvers en natuurlijk voorstellingen. Het Kinderboekenweekfeest belooft traditiegetrouw weer een festival van formaat te worden. Deze keer op zondagmiddag, zodat niemand naar school hoeft en iedereen op tijd kan komen voor alle leuke activiteiten. Natuurlijk is de toegang weer gratis, voor de voorstellingen vragen we een klein bedrag. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee, want het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Vriendschap.