Tania Kross

Van Mozart tot Madonna Genre: Muziek

Operazangeres Tania Kross is de publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar warme mezzostem zorgt samen met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.

Bijzonder, want tot Tania bleef de klassieke muziek binnen de muren van concertzalen. Tania Kross zingt nu in de mooiste zalen van Nederland, en brengt ons op die manier in aanraking met muziek die we anders niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt, en nu ook het onze.

'Van Mozart tot Madonna' is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse pop-prinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek. 'Van Mozart tot Madonna' is een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen stuk voor stuk topmusici.

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!