Sjaak Bral

De Meesterkraker Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

*Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

De allereerste knuffelcrimineel van Nederland was de Haagse meesterkraker Aage M.. Hij steelt met zijn charme en Haagse humor de harten van heel Nederland. 

Sjaak Bral brengt samen met acteur Burt Rutteman een dinsdagmiddag vol spanning, ontroering en humor over het bewogen leven van Aage Meinesz. Een reis terug naar de onschuldige jaren zeventig - want als vroeger alles beter was, geldt dat zéker voor de onderwereld. 

Aage M. groeit op in een Jappenkamp met zijn moeder. Zij krijgt na de oorlog een hoge functie bij Defensie en sterft onder zeer verdachte omstandigheden. Dit blijkt het startsein voor zijn criminele loopbaan.

‘De man met de thermische lans’ smelt de dikste kluisdeuren. Nooit gebruikt hij geweld. Als hij wordt gepakt ontsnapt de meesterkraker binnen een maand uit de gevangenis in Leeuwarden. ‘Ik heb nu eenmaal die capaciteiten’, luidt zijn verklaring. De sympathieke kluizenkraker omgeeft zich met foute vrienden, belandt in de sexindustrie en raakt uiteindelijk aan lager wal. 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theater op de Dinsdagmiddag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag.