Silent Comedy

Impro-comedy met een koptelefoon! Genre: Cabaret

Deze voorstelling is al geweest.

Wat gebeurt er als je het een ziet en het ander hoort? En waarom lacht je buurman zo hard? Dat is de gedachte achter Silent Comedy.

Bij binnenkomst krijg je een koptelefoon die kan switchen tussen de mics van vier retegrappige impro-acteurs. En dat levert nogal hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en vooral luistert naar een beleefd gesprekje tussen twee komieken die een blind date naspelen, luistert het andere deel naar wat er echt in het hoofd omgaat van deze twee ‘daters’. Maak het vooral mee, want Silent Comedy is een van de grappigste voorstellingen die je gaat zien. Dat beloven we je.

Pre party
Anders dan anders wanneer je naar het theater gaat krijg je bij Silent Comedy meteen bij binnenkomst al een koptelefoon uitgereikt. De show begint! Hierbij hoor je eerst een lekkere Silent Disco muziekje en ongeveer 30 minuten voor aanvang van de show komen de comedians naar de foyer en kun je op twee kanalen twee verschillende dingen horen. Een radioshow met Silent Disco en een comedyshow waarbij het publiek aangehaald wordt door de comedians.

Afterparty
Na de voorstelling mag de koptelefoon (op eigen keuze) nog even opblijven, er is namelijk nog een afterparty! Ook hierbij heb zijn er weer twee kanalen waar je uit kan kiezen. Op het ene kanaal is er een Silent Disco aan de gang waarbij twee comedians de gang maken. En op het tweede kanaal is er een nagesprek met het publiek, waarbij iemand geïnterviewd kan worden door een comedian. 

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.

 


Recensiequotes

  • Kayleigh - Marketeer Zaantheater Ik heb tranen in mijn ogen gehad van het lachen. Deze gasten zijn stuk voor stuk goed in wat ze doen, maar ook zo goed op elkaar in gespeeld dat ze altijd iets leuks kunnen neerzetten.