Silent Comedy

Impro-comedy met een koptelefoon! Genre: Cabaret

Wat gebeurt er als je het een ziet en het ander hoort? En waarom lacht je buurman zo hard? Dat is de gedachte achter Silent Comedy.

Bij binnenkomst krijg je een koptelefoon die kan switchen tussen de mics van vier retegrappige impro-acteurs. En dat levert nogal hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en vooral luistert naar een beleefd gesprekje tussen twee komieken die een blind date naspelen, luistert het andere deel naar wat er echt in het hoofd omgaat van deze twee ‘daters’. Maak het vooral mee, want Silent Comedy is een van de grappigste voorstellingen die je gaat zien. Dat beloven we je.

Millennial Proof: Verrassend, jong & scherp
Deze show is 'Millennial Proof': speciaal geselecteerd door twintigers, voor twintigers. Toegankelijke shows gemaakt door verassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.