Sara Kroos

Verte Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 1 oktober 2021 naar 2 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Ze is grof, ze is direct, ze laat u lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt uit met haar nieuwe show!

Met verrassende visuals, een muziekstijl 2.0 en met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn. Maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. 'Verte gaat over vooruit kijken, over verder denken. Voor iedereen die tegen een stootje kan. Na het zien van deze voorstelling bent u lekker door elkaar geschud en kunt u er weer fris tegenaan.

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl.  Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen'. Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en 'Verte' is haar negende solovoorstelling.

Regie: Jessica Borst
Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

 


Recensiequotes

  • AD ‘Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijk optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor’
  • Trouw ‘Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid’
  • NRC ‘Een prachtige avond waarin ze ieder onderwerp subtiel met elkaar verknoopt. Sara Kroos is lichter dan ooit’