Sara Kroos

Nieuwe show Genre: Cabaret

*De voorstelling 'Verte' op 2 februari 2022 wordt helaas niet gespeeld. Bezoekers met kaarten worden verplaatst naar de nieuwe show van Sara op 17 november 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Ze is grof, ze is direct, ze laat u lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt uit met haar nieuwe show!

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl.  Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen'. Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en dit wordt haar tiende solovoorstelling.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------

 


Recensiequotes

  • AD ‘Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijk optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor’
  • Trouw ‘Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid’
  • NRC ‘Een prachtige avond waarin ze ieder onderwerp subtiel met elkaar verknoopt. Sara Kroos is lichter dan ooit’