Sanne Wallis de Vries

Kom. Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 8 april 2021 naar 19 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

"Ze maakt volop gebruik van haar belangrijkste wapens: een feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek, mondhoeken naar beneden alsof ze voor eeuwig zo blijven zitten." (NRC, ****)

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze u op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. "Veel muziek en vrolijk absurdisme met een bezorgde ondertoon", aldus het Parool. Sanne gaat voor u door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------

 


Recensiequotes

  • De Volkskrant "Met Kom, haar zevende programma, laat Wallis de Vries nog maar eens zien wat voor een veelzijdige cabaretier ze is."