Sandra & Jeroen van Veen

Canto Ostinato - Simeon ten Holt (ligconcert) Genre: Muziek

Sandra & Jeroen van Veen brengen de Canto Ostinato ten gehore op twee vleugels op het podium van de grote zaal. Het is een ligconcert. U mag gaan liggen op het podium van de grote zaal rond de twee vleugels. Zo ervaart u dit bijzondere werk van Simeon ten Holt op een heel bijzondere manier.

Canto Ostinato van Simeon ten Holt, het bekendste modern-klassieke werk, wordt uitgevoerd op twee vleugels door Sandra en Jeroen van Veen. Ga liggen op het podium van de grote zaal en ontdek hoe dit geweldig op elkaar ingespeelde duo de Canto tot leven brengt. Neem uw eigen matje mee en zoek een plaatsje op het podium van de grote zaal. U mag zelfs ónder de vleugels liggen. Zitten mag natuurlijk ook. Een bijzondere ervaring!

Sandra en Jeroen van Veen zijn beroemd om hun intieme en bijzondere manier van woordeloze communicatie tijdens hun spel, waarin zij de Canto Ostinato telkens opnieuw vormgeven. De lichtkleurvariaties tijdens het concert matchen prachtig met de gevoelskleurvariaties die het duo ter plekke op het podium voor u creëert.