Ruth Jacott

Ruth Live Genre: Muziek

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd en wordt niet meer ingehaald. Bezoekers hebben van ons bericht gehad.*

Na jaren weggeweest komt Ruth Jacott komt weer naar het Zaantheater met een volledig nieuwe show. Een prachtig theaterconcert waarbij het puur en alleen om de muziek draait. Een theaterconcert zonder opsmuk.

Natuurlijk komen haar grote hits voorbij, maar u hoort ook verrassend nieuw repertoire. Ruth zal worden begeleid door een zeer enthousiaste band en backing vocals. In “Ruth Live” ziet u Ruth Jacott chic en stijlvol als altijd. U komt toch zeker ook?

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!


Extra info

Samen Uit Salon

Uit met vriendinnen