Ruben Hoeke Band

25 years on tour Genre: Muziek

Op 10 december 2017 staat blues- en rockgitarist Ruben Hoeke op de kop af 25 jaar op de bühne. En dat komt hij met twee bands vieren in het Zaantheater. Zin in een onvervalste middag vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues van een van Nederlands beste gitaristen? Mis dit jubileumconcert, een zondagmiddag-staconcert met bar in de zaal, dan niet!

Sinds zijn eerste optreden op 10 december 1992 tourt Ruben Hoeke onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao en deelde het podium met talloze nationale en internationale artiesten. 

In het voorprogramma van zijn jubileumconcert speelt Rubens eerste band Blues on the Road, in 1992 geformeerd tijdens de popschool in het Zaanse Drieluik. Daarna de Ruben Hoeke Band.

Ruben Hoeke Band:
Ruben Hoeke – Gitaar
Eric Hoeke – Drums
Lucas Pruim – Zang
Paul Brandsen – Basgitaar

Voorprogramma: Blues on the Road
Rubens eerste band Blues on the Road werd in september 1992 door Niek Grandiek geformeerd tijdens de popschool in het Zaanse Drieluik. De band speelde voornamelijk in Noord-Holland en met een gemiddelde leeftijd van 14 jaar waren ze Nederlands jongste bluesband. Op 10 december 1992 deden zij hun eerste optreden in een volgepakt Drieluik. Op de kop af 25 jaar geleden komen ze vanmiddag weer bij elkaar in het Zaantheater. "Iedereen speelt nog, en hoe! Ik kijk enorm naar deze middag uit", aldus een enthousiaste Hoeke.

Blues on the Road:
Ruben Hoeke - Gitaar
Kim Arzbach – Drums
Ard Dijkman – Basgitaar
Jeroen Pos – Zang, gitaar
Frank van Pardo – Zang