Rovers (vanaf 4 jaar) - Kinderboekenweekfeest

Meneer Monster Genre: Jeugd & Familie

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komt Meneer Monster nu met Rovers. In deze nieuwe familievoorstelling wonen drie grimmige Rovers in een donkere wereld. Kleur is hier nog maar zeldzaam.

Als de Rovers zelf worden bestolen, zijn ze vastbesloten terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt. Ze zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games wordt alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken, zonder tekst maar boordevol livemuziek.

Kinderboekenweekfeest
Deze voorstelling is onderdeel van het Kinderboekenweekfeest. Het Kinderboekenweekfeest is een een gratis toegankelijk familiefestival waarbij er in iedere hoek van het Zaantheater wel iets te beleven is: de mooiste boeken worden voorgelezen, kinderen kunnen knutselen, tekenen, dansen en muziek maken. Wie wil kan (tegen betaling) drie voorstellingen bezoeken. Geniet van een fantastische middag met het hele gezin! 
Lees hier meer over het Kinderboekenweekfeest.

Tijdens het festival
Tijdens deze middag kun je tevens twee andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u apart boeken via onderstaande links en kosten € 5 per kaart (exclusief pauzedrankje).