Roué Verveer

Omdat het niet anders kan Genre: Cabaret

Cabaretier Roué Verveer maakte speciaal voor deze bijzondere tijd de nieuwe voorstelling ‘Omdat het niet anders kan’. Roué zou deze voorstelling oorspronkelijk in november 2020 bij ons in het theater spelen maar door de coronamaatregelen hebben we de voorstellingen meerdere keren moeten verplaatsen en uiteindelijk moeten annuleren. Maar nu kan het weer! Op zondag 11 juli komt Roué Verveer eindelijk naar het Zaantheater om deze nieuwe voorstelling alsnog te spelen.

In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in het afgelopen jaar heel anders uit is komen te zien. Bestel je kaarten en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. In de zaal en foyer wordt 1,5 meter afstand tussen de huishoudens in acht genomen voor een veilig en prettig theaterbezoek. U hoeft van tevoren niet te worden getest. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

Roué/Roue


Extra info

Fotocredits: Bert Buiring