Roué Verveer

Omdat het niet anders kan Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 7 november 2020 naar 8 januari 2021. Bezoekers met kaarten voor deze voorstelling hebben persoonlijk bericht gehad. Let op: Roué Verveer speelt op woensdag 7 april 2021 ook nog een andere voorstelling ('Zo goed als nieuw'). Dit is een verplaatsing van het vorige seizoen.*

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een nieuw extra bijgeboekt cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’.

In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. Bestel je kaarten en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Fotocredits: Bert Buiring