Ronald Snijders

Groot Succes 2 Genre: Cabaret

Nederland staat aan de vooravond van een nieuw theaterprogramma van Ronald Snijders: Groot Succes 2. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Met zijn vorige programma Welke Show werd Ronald Snijders genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Ook schreef hij de bestseller De Alfabetweter en columns voor het Parool.

De pers over zijn vorige programma Welke Show:

De Volkskrant(****): Welke Show is een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes.' 'Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer.'

Theaterkrant(****): Welke Show is, mede door de lekker stuwende tweemansbigband en een strakke regie, Ronald Snijders’ leukste tot nu toe.' 'Snijders jast er de ene na de andere vervreemdende logica en krankzinnige inval doorheen.' 'Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.