Rocky Horror Show

Sven Ratzke e.a. Genre: Musical

De meest waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen. Een wereldwijde must-see waarbij meedoen is toegestaan!

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again.

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag!

In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------