Rocky Horror Show

Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont en Samir Hassan Genre: Musical

*Deze voorstelling is verplaatst van 4 december 2021 naar 22 januari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

De meest waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen. Een wereldwijde must-see waarbij meedoen is toegestaan!

"Hoofdrolspeler Sven Ratzke is krachtig in zijn songs en een komische stuiterbal in zijn scènes." De Volkskrant (****)

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again.

In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

Rocky Horror Survival Tips

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag! Bij de Rocky Horror Show draait het om lol hebben maar er zijn heel veel momenten waarop het publiek onderdeel van de show kan zijn. Ellen Pieters deelt de survivaltips in deze video zodat u helemaal voorbereid bent.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------


Extra info

Samen naar het theater met De Zaanse Regenboog
Wilt u graag naar een voorstelling maar liever niet alleen of vindt u het gewoon leuk om samen met een groepje te gaan. Geef u dan op voor de Film en Theater appgroep van de Zaanse Regenboog. In de app worden film- en theatervoorstellingen(LHBTIQ+ gerelateerd) in Zaanstad gedeeld. U kunt aangeven of en wanneer u naar de film/theater wilt en andere sluiten zich daar geregeld bij aan. Ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Wilt u een keer mee: mail uw naam en 06-nummer naar dezaanseregenboog@gmail.com en join the club!