Rock me Baby

René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren Genre: Theater & Toneel

Tragikomische rockumentary over Nederpopgroep The Promise met live muziek, live projecties en live poppenspel.

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar met de voorstelling Rock me Baby, van en met theatergrootheden Servaes Nelissen, René van ’t Hof, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam.

Na de succesvolle productie 'Popje, hou je muil' (2016) en 'Beefteefjes' (2019, genomineerd voor de VSCD Mimeprijs) komt Servaes Nelissen terug in het theater. Rock me Baby, van en met theatergrootheden Servaes Nelissen, René van ’t Hof, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam stond gepland voor seizoen 19/20, maar na drie succesvolle try-outs in maart 2020 is de rest van de tournee uitgesteld naar seizoen 21/22.

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun ‘back and forward tour’ sluit de groep zich op in de studio. Door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt er al snel een crisis. Hoe goed zijn hun oude nummers eigenlijk? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers moeten gaan optreden, begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------