Rock me Baby

René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam Genre: Theater & Toneel

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd en wordt niet meer ingehaald. Bezoekers hebben van ons bericht gehad.*

Dat belooft wat. Liefhebbers van toneel en muziektheater verheug u maar vast, want deze voorstelling wordt gemaakt door René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam. Zij zijn rockband “The Promise” die zich ter voorbereiding op hun ‘back and forward tour’ opsluit in de studio. 

Door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt er al snel een crisis. Hoe goed zijn hun oude nummers eigenlijk? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers op moeten gaan spelen begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen. 

Seriekorting Theater & Dans
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Theater & Dans. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie theateravonden.