Rob & Emiel

Onderweg Genre: Cabaret

*Bezoekers met kaarten voor de voorstelling 'Onderweg' van Rob en Emiel zijn overgeboekt naar de nieuwe voorstelling 'Van Houdini tot Copperfield'. Bezoekers hebben van ons bericht gehad*

Rob en Emiel komen met een theatervoorstelling met een twist! Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond.

 

De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt. Als Rob en Emiel het podium op rijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in úw theater het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken. 

Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen en kregen ze lovende recensies. Voor AVROTROS maakten ze meer dan 100 eigen tv shows en dus zag u ze wellicht al op TV…. Nu kunt u ze live komen bezoeken!

Rob en Emiel Nederlands Kampioen Goochelen: op naar het WK! 
Op het NK MAGIC dat afgelopen dagen werd gehouden in Ede was het duo Rob en Emiel de overtuigende winnaar! Zij mogen zich de komende 3 jaar regerend Nederlands Kampioen Goochelen noemen én zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het aankomende WK Magic van 2021 in Canada.