René van Meurs

Hunkert Genre: Cabaret

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling!

Als het op de liefde aankomt, heeft cabaretier René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit.

René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert ook deze voorstelling weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, improvisaties en bovenal veel goede grappen op. U kunt op zoek zijn naar de liefde, u kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En u kunt niet anders dan van hem houden.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

René/Rene


Recensiequotes

  • Trouw Het is theater als troost in optima forma (...) Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig