Rapalje

Still into Folk (staconcert) Genre: Muziek

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd... een nieuwe kilt. Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, één band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek.

Twintig jaar na het verschijnen van ons eerste echte album, is het tijd voor een heruitgave. Om onze ontwikkeling eer aan te doen nemen we dit album in z’n geheel opnieuw op. Het geluid van David Myles is natuurlijk de belangrijkste toevoeging. Ook twintig jaar later klinken klassiekers als Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar nog net zo opzwepend als toen! Aangevuld met Ierse Danseressen, een vlammende doedelzak en een schat aan ervaring is Still into Folk een ware Keltische beleving!

Uw tevredenheid is onze passie (Slijterij Vonk)
Om de Schots/Ierse belevenis compleet te maken zijn er vanavond diverse Ierse en Schotse Whisky's en likeuren van Slijterij Vonk verkrijgbaar, evenals natuurlijk Ierse en Schotse biertjes als Guinness en Brewdog. Komt u ook genieten?