Presentatie Theater op de Dinsdagmiddag

Maak van een gewone middag een theatermiddag Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

Wat is het heerlijk om weer naar het theater te kunnen! Fijn dat het weer kan. Ook op de dinsdagmiddag genieten we weer volop met elkaar.

Het Dinsdagmiddag-programmeringsteam heeft er inmiddels een aantal nieuwe leden bij, die u wellicht al hebt ontmoet in de foyer bij de voorstellingen. Met deze enthousiaste club van nieuwe en ervaren mensen hebben we ook alweer vooruit gekeken naar het komende seizoen. Samen met programmeur Kim Muller hebben zij maar liefst 12 mooie, verrassende én vertrouwde voorstellingen voor u uitgezocht.

Phia Biksterman, Rubia Duifhuizen, Hennie Eijkhoudt, Els de Jong, Yvonne Kelatow, Chris de Mey, Ineke Puls en Jeltje Siebeling kunnen niet wachten om u deze voorstellingen te presenteren. Op dinsdagmiddag 31 mei vertellen ze u alles over hun keuzes én u kunt die middag meteen uw kaarten bestellen. Een heerlijke inspiratiemiddag met veel om u op te verheugen.

Bestel nu snel uw kaarten voor de presentatie van Theater op de Dinsdagmiddag op dinsdag 31 mei. Let op: de presentatie start om 15.00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Na afloop staat er een drankje voor u klaar en kunt u indien gewenst meteen uw bestelformulier invullen en inleveren. Kaarten voor de presentatie zijn gratis, u betaalt alleen €3,60 voor uw drankje en de garderobe.

We hopen u dinsdagmiddag 31 mei te ontmoeten bij de presentatie van Theater op de Dinsdagmiddag.

Hartelijke groet, namens het Dinsdagmiddag-programmeringsteam,
Kim Muller
Programmering Zaantheater