Pink Project

Pink Floyd’s Anniversary Show! Genre: Muziek

Na de succesvolle Pink Floyd in Concert-tour, komt Pink Project met een nieuwe sensationele show: de Pink Floyd’s Anniversary Show. In deze grootse show met prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables staan onder andere de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’ centraal. Deze albums bestaan in 2019 respectievelijk 25 en 40 jaar. Geniet van een van de beste tributebands ter wereld, die het Pink Floyd oeuvre tot in perfectie nadert.

Kosten noch moeite worden gespaard om het publiek te verrassen met onder andere prachtige quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow, indrukwekkende visuals en inflatables.Pink Project is in 1994 opgericht en heeft in de loop der jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Of het nu was in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer wisten zij het publiek te overtuigen met gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs.

Pink Project heeft in haar 24 jarig bestaan een eigen identiteit opgebouwd en daarmee aangetoond meer te zijn dan een Pink Floyd cover/tribute band. Hierdoor heeft de band, naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers, inmiddels ook een forse eigen fanbase opgebouwd. Deze combi zorgt steevast voor uitverkochte zalen, enthousiaste recensies en reacties zoals: Wat een fantastisch optreden...Tot tranen toe geroerd... Coverband is echt een understatement.... Het is Pink Floyd 2.0.