Pierre Bokma, Peter Blok e.a.

EEN MAN EEN MAN Genre: Theater & Toneel

EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat u de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Is het erg als u zich niet meer herinnert waar u het over had voordat u naar de WC ging?
Nee, tenzij u Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou u willen dat u zich herinnerde waar u het over had voordat u naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Regie: Kees Prins
Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen
Spel: Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • Het Parool Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen
  • Theaterkrant 'De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.

Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.