Het Kleurrijke Peuterfestival (vanaf 2 jaar)

Genre: Jeugd & Familie

Het Kleurrijke Peuterfestival is een echte belevenis voor peuters en hun (groot)ouders. Je kunt deze zondagmorgen twee leuke peutervoorstellingen zien en de foyer van het Zaantheater is omgetoverd tot een kleurrijke speeltuin waar het kraakt en knispert van de kunst. Voor en na de voorstellingen kunnen de peuters op ontdekkingstocht om spelenderwijs kennis te maken met de wereld van kleur en vorm. Een unieke belevenis waar kinderen naar hartenlust kunnen ontdekken, spelen en bouwen. In deze wondere wereld van kleuren en figuren, waar fantasie en plezier alle ruimte krijgen, bouw je je eigen totempaal van abstracte vormen, duik je in een levensgrote blokkendoos of verkleed je je als vierkant of cirkel.

Wie een kaartje heeft voor een van de voorstellingen kan ook naar hartenlust spelen in de Kleurrijke speeltuin.

De voorstellingen die tijdens het Kleurrijke Peuterfestival te zien zijn:

Muk van De Groote Haay 
Muk droomt over stippen, dat doet hij elke nacht. Zwarte ronde vlekken op zijn vacht. Vandaag weet Muk het zeker: Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!

Het Muizenhuis: Sam & Julia, Op Reis - 2-ater Producties 
Samen met Opa Zeeman maken Sam & Julia een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek.
Mariska Simon speelt en zingt de bekende muizen rond de aardbol. Ze ontdekken dat vreemd helemaal niet zo vreemd is. En thuis is waar je je muis voelt.


------------------

Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------