Peter Beets meets Stochelo Rosenberg

Django Tribute Genre: Dinsdagmiddagserie

Deze voorstelling is al geweest.

Pianogigant Peter Beets en Nederlandse bekendste zigeunerjazzgitarist Stochelo Rosenberg presenteren u een middag die u niet snel zult vergeten. 

De wonderbaarlijke muzikale chemie tussen deze twee musici staat voor speelplezier en improvisatie en levert een aanstekelijke en swingende muziekshow op. Twee virtuozen die met hart en ziel spelen. Dat hoor je niet alleen; dat zie je en dat voel je ook. 

Het treffen van deze giganten onlangs in The North Sea Jazz Club moest een vervolg krijgen. Deze pure vrijheid om te spelen én te genieten. Het gebeurt intuïtief en met schijnbaar zoveel gemak. Deze twee wisselen solo's uit, reageren op elkaar, communiceren met hun instrumenten, zwepen elkaar op in een muzikaal spel en steeds met respect voor elkaar.

De briljante klassiekers van Django Reinhardt zijn uitgangspunt voor deze tribute.

Dinsdagmiddagserie
Deze voorstelling is onderdeel van onze Dinsdagmiddagserie. Kies 6, 9 of 12 middagen uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie middagen theater. Bekijk de voorstellingen van de Dinsdagmiddagserie

Bestel hier uw Dinsdagmiddagserie 


Extra info