Percossa - Double Bill

Nationaal Theaterweekend 2020 Genre: Show

Het Zaantheater doet voor het vijfde jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend viert Nederland het theater met vele verrassende voorstellingen en gratis activiteiten. Samen met nog ongeveer 70 theaters laten we zien hoe mooi, magische, spannend het theater is! 

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. “Tien Jaar van de Straat” en “Knock Out” komen samen in een wervelende avond “DOUBLE BILL”, vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts.

Onder regie van Karel de Rooij (Mini en Maxi) vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel, waarbij ze u in hoog tempo trakteren op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Na de pauze wordt u meegezogen in een arena waar niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums.

Voorstellingen voor € 10*
De kaarten voor de voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Voor de voorstellingen betaalt u dit weekend een speciale theaterweekendprijs van € 10* per kaart, voor de voorstelling op zondagmiddag in de Forbozaal slechts € 5*. Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. 

Kijk hier voor alle voorstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over het Nationaal Theaterweekend.

*Exclusief pauzedrankje en garderobe.


Extra info

Nationaal Theaterweekend
Kaarten exclusief pauzedrankje en garderobe