Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand

Van Hoorne Entertainment (vanaf 2 jaar) Genre: Jeugd & Familie

* Deze voorstelling is verplaatst van 9 januari 2021 naar 22 oktober 2021, in de herfstvakantie. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

In Peppa Pig Live! keert het ondeugende, kleine varkentje, bekend van Nickelodeon en Netflix, met al haar vriendjes terug naar het theater. Met meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is deze familiemusical, een onvergetelijke ervaring. Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Het wordt een rit om nooit meer te vergeten. Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis? 

Deze voorstelling speelt om 13.00 en 16.00 uur.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet. 

www.VanHoorne.com/PeppaPig

Scenebeeld: Wim Lanser