Pepijn Gunneweg

The Great Wonder Genre: Show

Deze voorstelling is al geweest.

Voormalig Ashton Brother Pepijn Gunneweg keert terug in het theater met zijn eerste, eigen magische show!

The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Zijn eerste solovoorstelling is een 4-dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Simpelweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Klik hier voor Pepijn Gunneweg bij 5 Uur Live.

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…


Recensiequotes

  • Volkskrant “The Great Wonder, een voorstelling als een poëtische reis van geboorte naar dood, bevat wonderschone scènes.”
  • Theaterparadijs “Pepijn Gunneweg zet een gevarieerde show neer, die kwalitatief alle criteria raakt van een geweldige, komische en vervoerende voorstelling.”