Paul van Loon & Andere Snuiters

De kunst van het Lezen (met vrienden) (6+) Genre: Jeugd & Familie

Niemand minder dan Paul van Loon komt naar het Zaantheater! Samen met zijn driekoppige band speelt hij een voorstelling over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP en andere wezens van de nacht. En over lezen, want wat is er fijner dan samen met je vrienden een griezelverhaal lezen in je eigen, veilige kamertje? 

Paul brengt liedjes, verhalen, popmuziek, rock-‘n-roll en GRUMOR! Na de tweede voorstelling zet Paul met plezier zijn handtekening in boeken of op blaadjes.

De band van Paul van Loon bestaat uit:
- Ad Grooten 
- Ton de Munnik
- Tyn Smit 

Kinderboekenweekfeest
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van het theater geopend en valt er van alles te beleven: workshops, knutselen, voorgelezen en geschminkt worden, theatrale verrassingen, optredens van kinderboekenschrijvers en natuurlijk voorstellingen. Het Kinderboekenweekfeest belooft traditiegetrouw weer een festival van formaat te worden. Deze keer op zondagmiddag, zodat niemand naar school hoeft en iedereen op tijd kan komen voor alle leuke activiteiten. Natuurlijk is de toegang weer gratis, voor de voorstellingen vragen we een klein bedrag. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee, want het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Vriendschap.