Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (vanaf 2 jaar)

Meneer Monster Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst van 1 mei 2021 naar 6 mei 2022 (meivakantie). De bezoekers hebben persoonlijk bericht gehad.*

'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een fysieke bijna woordloze voorstelling. Een hilarische slapstickvoorstelling in de voorjaarsvakantie voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. 

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018)’.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------

 

 


Recensiequotes

  • De Volkskrant Energieke vertolking van de optocht der beesten

Extra info

Credits

  • Leeftijd: 2+
  • Duur: 40 minuten
  • Spel: Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van bovenstaande acteurs)
  • Eindregie: Henk de Reus
  • Kostuum en decor: Anneloes van Assem
  • Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak
  • In een bewerking van: Meneer Monster