Orkater

Alles Komt Goed - Maximaal 30 bezoekers Genre: Theater & Toneel

*Deze voorstelling is verplaatst van 11 t/m 14 november 2020 naar 15 t/m 18 december 2020. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Alles komt goed is de nieuwe voorstelling van Geert Lageveen en Leopold Witte. Samen met de jonge, veelbelovende regisseur Belle van Heerikshuizen stellen Lageveen en Witte zich de vraag welke deugden en ondeugden zich aandienen bij mensen in een wereld die op zijn kop komt te staan. Op de gypsy jazz van Radek Fedyk en de rockklanken van Erik van der Horst wordt de mens op de snijtafel gelegd. Een muziektheatervoorstelling die werkt als een shot serotonine. 

Geïnspireerd door het werk van Peter Kropotkin en Rutger Bregman schreven zij dit voorjaar aan een voorstelling over het gedrag van mensen in crisis. Toen kwam er een echte crisis. En honderden nieuwe vragen. De antwoorden vonden zij in een boek dat zich onverbiddelijk aandiende: ‘De Pest’ van Albert Camus. ‘De Pest’ (1947) van Nobelprijswinnaar Camus is een kroniek van een kustplaats in de greep van een dodelijk virus. De stad wordt afgesloten en de bevolking leeft maandenlang in quarantaine.

Regie: Belle van Heerikshuizen
Concept en tekst: Geert Lageveen en Leopold Witte

Spel: Myrthe Burger, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Geert Lageveen, Leopold Witte, Radek Fedyk en Erik van der Horst


------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theatervoor30