O'Dreams

The Irish Times Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

*Deze voorstelling is verplaatst van dinsdag 23 november 2021 naar dinsdag 12 april 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

O’DREAMS rijgt met Ierse songs, spannende verhalen en bijzondere ervaringen de geschiedenis van Ierland aaneen. Een ode aan een prachtig land met beroemde muzikanten, literaire helden en vreemde kostgangers. Maar ook een uiterst persoonlijk inkijkje in de levens van drie bevlogen rasmuzikanten.

Eerlijk, echt en oprecht. Ga mee terug in de tijd. En weer terug naar het hier en nu. Van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen via hongersnood naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday en the Dubliners tot Brexit en backstop. Waar kom je vandaan, waar ga je naartoe? Dat is wat dit drietal zich al spelend afvraagt. Dwars door de Ierse geschiedenis én die van henzelf. Hun antwoord krijgt u tijdens dé muziektheatervoorstelling van het jaar die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek én fenomenale verhalen niet mogen missen.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------


Extra info

Theater op de Dinsdagmiddag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag.


Credits: 
Danny Guinan 
- zang, gitaar
John Flierman - zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop - zang, accordeon, piano, toetsen