NUHR

Alle 30 NUHR Genre: Cabaret

In Alle 30 NUHR laten Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr hun 30 favoriete scènes uit 30 jaar samenwerking zien. Een unieke mogelijkheid om deze historische cabaretmannen nog één keer aan het werk te zien.

De mannen van NUHR zullen putten uit een enorm aantal programma’s. Dat lijkt op een best-off programma, maar NUHR zou NUHR niet zijn als ze niet met het bestaande materiaal een heel nieuw programma zouden maken. Natuurlijk zullen ze elkaar met alles-wat-er-is ook dit keer hard aanpakken. Ze zullen die scènes en liedjes eruit pakken die nog steeds actueel lijken te zijn en die onder grote druk het beste bij elkaar naar boven zal halen.

Het is geen afscheidstour - het gaat nog veel verder. Hoe ver dan? Nou, eerlijk gezegd hebben ze nog geen flauw idee. Het enige dat ze nu weten is dat ze eigenlijk niet kunnen wachten om elkaar liefdevol en theatraal te slachten.

Voor de fans een warm bad van herkenning, voor de nieuwsgierigen een unieke mogelijkheid om al die historische scènes eens met eigen ogen te zien. Voor de één iets wat hij nooit zal vergeten. Voor de ander wat hij nooit zou vergeten. Slechts in een beperkt aantal theaters, dus wees er snel bij!